Activiteiten

Activiteiten

De Vilsterij organiseert diverse activiteiten voor jong en oud. Er zijn verschillende wandeltochten in de omgeving, er zijn sportieve activiteiten zoals gym, yoga en koersbal, voor de zangers is er het shantykoor, voor de creatievelingen toneel en we ontmoeten elkaar tijdens een potje bridge, de ouderenvereniging en acvilda. Het is de hele week gezellig bij De Vilsterij. Lees op deze pagina meer over de verschillende activiteiten. 

Wandeltochten

Beleef de natuur en loop mee met één van de wandeltochten in de bosrijke omgeving van Vilsteren. De verschillende tochten leiden je naar de mooiste plekjes van het dorp. Met het gezin, samen of gewoon heerlijk alleen struinen? Trek de natuur in!

Benieuwd welke wandeltochten binnenkort georganiseerd worden?

Acvilda

Elke maand organiseren we een gezellig samenzijn op donderdagavond. De activiteiten zijn zeer divers, van een heerlijke high tea tot een inspirerende spreker. Houd de nieuwspagina en agenda in de gaten en blijf op de hoogte van wat we doen!

Dansschool

Waarom lopen als je kunt dansen? Dansschool Kidans geeft dit najaar danslessen aan basisschoolkinderen! Dansschool Kidans helpt naast lesgeven in dans óók mee in die behoefte van gelukkig en vrij zijn. 

Op 15 november, 22 november, 29 november, 6 december en 13 december is Kidans in De Vilsterij van 18.15 tot 19.15 uur. 

De kosten zijn 5 euro per kind per avond. 

 

training, ropes, workout-828764.jpg

Gym - Vilsters Fit

Een uurtje zweten? Bij De Vilsterij kun je elke week samen met een gymdocent lekker bewegen. De groepsles vindt iedere maandagavond plaats van 19:30 tot 20.30 uur.

Yoga

Zin in Yoga! Je bent druk en je hebt behoefte aan een moment voor jezelf! Je wilt graag bewegen en toch ook ontspannen. Dan is de yogales van Nicolle Schyns wat voor jou! In De Vilsterij starten op 6 oktober yogalessen. Het is een doorlopende cursus die een keer in de 14 dagen wordt gegeven op woensdagochtend van 9.30 – 10.45 uur. 

De lessen kosten €10,- per les en worden betaald in blokken van 10 lessen.

Koersbal

Elke tweede en vierde woensdag van de maand houden we een koersbalcompetitie bij De Vilsterij! Eenieder die zin heeft om een balletje te werpen of om de gezelligheid op te zoeken, is welkom van 14.00 tot 16.00 uur. Uiteraard mag je het ook eerst een keer afkijken. 

Bridge

Samen een kaartje leggen? Kom bridgen bij De Vilsterij! Bij ons kun je het elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur opnemen tegen andere bridgers. Klaar voor competitie en vooral heel veel gezelligheid? Meld je dan nu aan!

 

Ouderenvereniging

Elke derde dinsdag van de maand organiseren we voor de ouderen een gezellige middag met spelletjes zoals bingo en kaarten en een heerlijk samenzijn.

 

Shantykoor

Elke woensdagavond repeteert shantykoor ‘De Stuwzangers’ bij De Vilsterij van 20.00 tot 22.00. Het koor heeft een ledenstop, maar ná de repetitie worden de kelen gesmeerd met een lekkere borrel. Wees dus zeker welkom!

Vragen?

    Heb je een vraag over één van deze activiteiten? Vul onderstaand contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk op je vraag reageren.