Eetcafé in de nieuwe keuken

Op 24 juli was het eindelijk zover, het eerste eetcafé in de nieuwe keuken van de Vilsterij! De vrijwilligers verzorgden een heerlijk menu voor maar liefst 40 dorpsgenoten! Het was heel gezellig en wat was het lekker allemaal! Dit was zeker voor herhaling vatbaar en dat gaat dan ook gebeuren. Eén keer in de maand organiseren we het eetcafé, iedereen in het dorp is welkom! Meld je aan, zie voor de data de agenda op de website of in de Facebookgroep Veur Mekaar Vilsteren.

Het was een genot om het menu in deze nieuwe keuken te kunnen klaarmaken. Er was al veel werk verzet om de Vilsterij op te knappen en te moderniseren. Maar bij de heropening in september 2021 was de oude keuken nog in gebruik. Deze voldeed echt niet meer aan de eisen die tegenwoordig aan een goede keuken gesteld worden en was dus dringend aan vervanging toe!

We kunnen trots zijn op het resultaat. We hebben weer een prachtig modern dorpshuis, een plezierige plek om elkaar te ontmoeten en activiteiten te organiseren. Met nu ook een fijne keuken, met goed werkende apparaten, waar de stoppen niet doorslaan.

Een nieuwe keuken met alles wat daarbij hoort, zoals een nieuwe keukenvloer en een nieuwe ‘boemeldeur’ moet natuurlijk ook gefinancierd worden. Dit werd mogelijk dankzij financiële bijdragen van het VSB fonds en het Landgoed Vilsteren BV. 

Zonder de inzet van alle vrijwilligers die de handen uit de mouwen hebben gestoken, was dit ook niet mogelijk. Dank aan jullie allemaal voor jullie betrokkenheid en enorme inzet!